Ingredient Description
Sato käsin pienille 15 kg:n laatikoille
Viininvalmistus Rypäleet varsitaan ja käyminen tapahtuu perinteisissä matalissa, avoimissa marmoriastioissa, jotka tunnetaan nimellä lagares, joissa rypäleet tallataan jalan. Malolaktinen käyminen tapahtuu sitten toisen vuoden tynnyreissä.
Varastointi 12 kuukautta uusissa puolitynnyreissä amerikkalaista tammea
Maun vivahteet Tiheä, täyteläinen ja maukas, tässä tummanvärisessä viinissä on eloisia, intensiivisiä, teksturoituja punaisia ja mustia hedelmiä, joissa on suklaamainen, mausteinen reuna. Hyvin integroitunut happo viinin runkoon, joka yhdessä retronasaalisen aromin kanssa paljastaa pitkän ja kestävän lopputuloksen.
Luokittelu Alueellinen Alentejano
tyyppi punainen
Rypälelajikkeet Aragonês ja Syrah
Alentejon alue
kalkkikivi
Alkoholi 14,5 tilavuusprosenttia
Kokonaishappoisuus 6 g/l
Sokeri <4 g/l
Valmistaja
J. Portugal Ramos Vinhos S. A., Vila Santa 100-149 Estremoz, Portugal