Harboe Sport Light 24 x 330ml

7.92 L / Harboe

Varastossa

1,14 € / L

Sinun etusi

  • Helppoa ja halpaa
  • Paljon hyviä tarjouksia
  • Osta lisää ja säästä enemmän
  • Helppo ja turvallinen maksu
  • NordicShobr nopein oikotie rajalle

Kuvaus
Harjoittele ahkerasti ja virkistäydy viisaasti Harboe Sport Lightin avulla – loistavalla kuntokumppanillasi tölkissä! 24 helposti saatavilla olevan 330 ml:n tölkin ansiosta nesteytys ja virkistys ovat aina ulottuvillasi sekä harjoituksen aikana että sen jälkeen.
Tuotteen yksityiskohdat:
Sisältö: 24 x 330 ml energisoiva juoma
Pakkaus: Käytännölliset ja uudelleenkäytettävät alumiinitölkit
Maku: Tasapainoinen sekoitus elektrolyyttejä ja kevyttä, virkistävää makua
Kalorit: Matala, ihanteellinen niille, jotka tarkkailevat kalorien saantiaan
Käyttö: Täydellinen virkistykseen ennen harjoittelua, sen aikana ja sen jälkeen
Varastointi: Säilytä viileässä ja kuivassa
Harboe Sport Light on suunniteltu tukemaan aktiivista elämäntapaasi. Jokainen tölkki on täynnä elektrolyyttejä, jotka auttavat palauttamaan kehosi luonnollisen tasapainon, jotta voit suorittaa parhaasi ja palautua nopeammin harjoittelun jälkeen.
Sen kevyt ja raikas maku on täydellisesti tasapainotettu, jotta se ei olisi liian voimakas, joten Harboe Sport Light on ihanteellinen valinta pitämään sinut nesteytettynä liikkeellä ollessasi. Juoma on myös sokeriton, mikä antaa sinulle tarvitsemaasi energiaa ja virkistystä ilman turhia kaloreita.
Kun Harboe Sport Light on harjoituslaukussasi tai jääkaapissasi, olet aina valmis kohtaamaan päivän uudella energialla ja elinvoimalla. Tilaa 24 tölkin paketti nyt ja tunne ero jokaisessa harjoituksessa! Paras suorituskykysi on aivan nurkan takana, kun Harboe Sport Light on rinnallasi.
Tarkemmat tiedot

Market Price

12,99 €

Ingredient Description

Vesi, hiilihappo, hapotusaine (sitruunahappo), makeutusaineet (natriumsylaatti, asesulfaami K, aspartaami), väriaineet (E141, E160a), askorbiinihappo, aromi, säilöntäaine (E202)

Nutrition Facts

Energia 5 kJ / 1 kcal Rasva 0 g tyydyttyneitä rasvahappoja 0 g hiilihydraattia 0 g sokereita 0 g ravintokuitua 0 g proteiinia 0 g suolaa: <0,3 g

Valmistaja

Harboes Bryggeri A/S DK 4230 Skælskør Denmark

Applicable Dangerous Goods Regulations

Not Applicable